Lähihyvä-kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestää Äänekosken Energia Oy, Kotakennääntie 31 44100 Äänekoski. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Äänekosken Energia Oy:n päätöksiä. Facebook ei ole osallisena kilpailussa.

2. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä ehdotuksen sähköpostitse osoitteeseen info@aane-energia.fi tai jättämällä ehdotuksen Äänekosken Energian Facebook -sivujen kautta. Tavoitteena on löytää Äänekosken seudulla tehtyjä tekoja, jotka ovat ilahduttaneet yksittäistä ihmistä tai suurempaa joukkoa. Teon tekijä voi olla yksittäinen ihminen, suurempi joukko ihmisiä, yhdistys tai yritys. Kaikki ehdotukset ovat lähtökohtaisesti yhtä arvokkaita.

3. Kilpailu on kaksiosainen. Ensimmäisessä vaiheessa kerätään Lähihyvä-tekoja, jotka Äänekosken ja sen lähialueiden asukkaiden mielestä ansaitsevat tulla huomioiduiksi. Tulleet ehdotukset kerätään kilpailun kampanjasivuille, ja esiteltyjen ehdotusten joukosta asukkaat voivat valita suosikkinsa.

4. Palkinnot: Eniten ääniä saaneen Lähihyvä-teon tekijä voittaa tapahtumalippupaketin itselleen mieluisaan Äänekosken seudun lähialueen tapahtumaan. Toisen vastaavan palkinnon voittaa ehdotus, jonka Äänekosken Energia valitsee suosikikseen. Kilpailuun osallistuvat kaikki sunnuntaina 29.3.2020 klo 24.00 mennessä nettilomakkeella ja Facebookissa jätetyt ehdotukset. Kaikkien nettisivujen tai Facebookin kautta ehdotuksia jättäneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta K-Citymarket Äänekosken tuotekassia. Yhden tuotekassin arvo on 50 euroa.

5. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, myös Äänekosken Energian työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

6. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

7. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät Äänekosken Energialle oikeuden julkaista heidän nimensä, asuinpaikkansa ja käyttää niitä internetsivuillaan, painotuotteissa ja muussa viestinnässään ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

8. Voittajien valinta tapahtuu annettujen äänien ja Äänekosken Energian valinnan perusteella Äänekosken Energian tiloissa huhtikuussa 2020.

9. Voittaja julkistetaan Äänekosken Energian nettisivuilla ja Facebookissa huhtikuun 2020 aikana. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Muuttuneen arkemme johdosta päätimme toteuttaa Lähihyvä-kampanjan huipennuksen hiukan alkuperäisestä poiketen. Päätimme palkita kaikki 29.3.2020 mennessä Lähihyvä-tekoja ilmoittaneet 20 euron lahjakortilla K-Citymarket tavarataloon. Lisäksi ehdotettujen tekojen joukosta valitsimme kuusi tekoa, joiden tekijöitä tullaan huomioimaan 50 euron arvoisella K-Citymarketin lähiruokakassilla. Kaikkiin tekoja jakaneisiin tullaan olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä.