Oletko nähnyt lähihyvää?

Etsimme tekoja jotka ovat tuottaneet hyvää mieltä alueenne asukkaille. Mikä teko ansaitsee osakseen Lähihyvä-tunnustuksen?

 

Pienet teot, isot teot ja keskikokoiset teot.

Elämme aikaa, jossa avun tarjoaminen ja läheisten auttaminen on mahdollisesti tärkeämpää kuin koskaan. Lähihyvän avulla haluamme nostaa esille jo tehtyjä hyviä tekoja ja samalla rohkaista kaikkia Äänekosken alueen asukkaita auttamaan toisiaan entistä enemmän.

Lähihyvässä kysymys on teon merkityksestä, ei suuruudesta tai rahallisesta arvosta. Tavoitteenamme on löytää mahdollisimman monia Äänekosken alueella tehtyjä tekoja, jotka ovat tuottaneet iloa,etenkin yllättäen muuttuneen arkemme keskelle. Lähihyvää tuottanut teko on esimerkiksi voinut olla puhelinsoitto kotonaan aikaa viettävälle sukulaiselle, naapurin lehtien haravointi tai lounaan tarjoaminen parhaalle kaverille.

Tekoja, jotka mielestäsi ansaitsisivat Lähihyvä-tunnustuksen, voi ilmoittaa Facebook-sivujemme kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@aane-energia.fi. Lähihyvä-tekojen viimeinen ilmoituspäivä on 29.3.2020. 

lmoitettujen Lähihyvä-tekojen kesken järjestetään yleisöäänestys nettisivuillamme. Eniten ääniä saaneen teon tekijä palkitaan tapahtumalippupaketilla valitsemaansa Äänekosken lähialueen tapahtumaan. Toinen tapahtumapaketti annetaan ehdotukselle, jonka   Äänekosken Energia on katsonut Lähihyvä-tunnuksen arvoiseksi. Kaikkien kampanjaan tekoja ilmoittaneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron arvoista K-Citymarket Äänekosken tuotekassia.  

Lähihyvä-kilpailun sääntöihin voit tutustua tästä.