Kotiseutusähkö

Kotiseutusähkö on Äänekosken Energian tarjoamaa sähköä, joka tuotetaan oman lähiseutusi vesi-, tuuli- tai biovoimalla. Hyvää energiaa oman kosken virrasta, lähimetsistä tai tuulten tuomana.

Ihmisillä on juuret, niin myös energialla. Äänekosken Energian sähkö on nykyään nimeltään Ääneseudun Kotiseutusähköä. Se on Äänekoskella paikallisesti tuotettua, uusiutuvaa vesi-, bio- ja tuulienergiaa. Tunnet kosket, puut ja tuulet josta energiasi on peräisin.

Tutustu tarkemmin Ääneseudun Kotiseutusähköön ja tee sinulle sopivin sähkösopimus. 

Kotiseutusähköä saat määräaikaisena tai toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena. Katso sähkönmyynnin hinnasto tästä.

Kotiseutusähkö on tuotettu kokonaan uusiutuvilla tuotantomuodoilla. 90 prosenttia Kotiseutusähköstä tuotetaan vesivoimalla, 9 prosenttia puusta ja muista biopolttoaineista sekä 1 prosentti tuulesta. Kotiseutusähkön toimintaperiaatteita ovat ympäristöstä huolehtiminen ja vakaahintainen energia.

Kotiseutusähköä saa 12 paikkakunnalta. Billnäsin, Mustionkosken, Paimionjoen, Koskenpään, Ääneseudun, Ähtärin Seudun, Kurikan Seudun sekä Lapuan Seudun Kotiseutusähkö ja Huopanankosken, Pyhäjärven, Kuusamon ja Tammerkosken Kotiseutusähkö. Kunkin paikkakunnan Kotiseutusähköä myydään ensisijaisesti lähiseudulle, mutta voit toki tilata syntymäkuntasi tai mökkipaikkakuntasi sähköä kotiisi riippumatta sijainnista.

Kotiseutusähköä saat määräaikaisena tai toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena. Tiedät kuitenkin aina käyttäväsi paikallisesti tuotettua sähköä.

Lue lisää Kotiseutusähköstä.