Maalaisjärkisähkö

Mitä on Maalaisjärkisähkö?

Palataan perusasioihin. Tärkeintä sähkössä on, että sitä on. Mutta seuraavaksi tärkeintä onkin, miten se on tuotettu ja mitä se maksaa.

Äänekosken Energia haluaa tarjota asiakkailleen sähköä, joka on edullista ja joka kuormittaa ilmastoa mahdollisimman vähän. Siksi meillä on Maalaisjärkisähkö.

Miksi valita Maalaisjärkisähkö?

Äänekosken Energian Maalaisjärkisähkö tuotetaan päästöttömästi eri lähteistä, hyvänä vesivuonna jopa 90-prosenttisesti vesivoimalla. Olemme panostaneet pitkäjänteisesti muuhunkin päästöttömään energiantuotantoon, kuten tuulivoimaan ja ydinvoimaan.

Meille on tärkeää myös tolkullinen hintataso. Koska olemme sähkönhankinnassa lähes omavaraisia, pystymme myymään sähköä asiakkaillemme aina huokeasti, kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu hinnastoomme ja sopimusehtoihimme.

Tarjoamme Maalaisjärkisähkö-sopimuksia kotitalousasiakkaille.

Tee Maalaisjärkisähkö-sopimus

Maalaisjärkisähkö on valintasi, jos arvostat sähkössä ilmastoystävällisyyttä ja edullisuutta. Äänekosken Energian Maalaisjärkisähkö tuotetaan päästöttömästi, pääosin vesivoimalla, ja oman sähkön hankinnan ansiosta pystymme tarjoamaan tätä tolkun sähköä hyvin kilpailukykyiseen hintaan.

Maalaisjärkisähkö® on Äänekosken Energia Oy:n rekisteröity tavaramerkki.