Tilaa häiriötiedotteet

Äänekosken Energian häiriötiedotejärjestelmän avulla saat tiedon omien sähköverkon katkoista ja häiriöistä nopeasti suoraan matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi.

Tilaa häiriöilmoitukset tekstiviestillä

Häiriötiedottamisemme uudistuu. Tiedotamme jakeluhäiriöistä kotisivuillamme häiriökartalla sekä tekstiviestipalvelulla.

Häiriötiedottamisen lisäksi palvelun avulla voidaan tiedottaa esimerkiksi myös niissä tapauksissa, joissa ennakkoon suunnitellusta huoltotoimenpiteestä johtuva kaukolämpö- tai vesikatko perutaan.

Palvelu on asiakkaille maksuton.

Tiedotteet häiriöistä ja suunnitelluista katkoista lähetetään asiakkaalle pääsääntöisesti klo 6.00 – 22.00 välisenä aikana. Yllättävissä rikkotilanteissa voidaan tiedotteita lähettää kaikkina vuorokaudenaikoina.

Näin tilaat häiriötiedotteet

Voit tilata häiriötiedotteet tekstiviestinä ilmoittamalla haluamasi puhelinnumeron häiriötiedotejärjestelmään.

Huomaa, että teknisistä syistä jokaisen liiketoiminnan osalta tulee rekisteröityä erikseen. Tilaa häiriötiedotteet täältä:

Sähkö

Vesi 

Lämpö

Huom. Palvelu kysyy myös sähköpostiosoitetta, mutta emme vielä voi teknisistä syistä lähettää tiedotteita sähköpostitse. Sähköpostitse tapahtuvaa häiriötiedotejärjestelmää rakennetaan parhaillaan palveluntuottajan kanssa.

Rekisteröitymisen jälkeen tiedot päivittyvät järjestelmäämme noin 3-5 päivän kuluessa.

Näin peruutat häiriötiedotteet

Häiriötiedotteet voi peruuttaa yllä olevissa nettiosoitteissa valitsemalla lomakkeelle ”Älä lähetä tekstiviestejä”.

Jokaisen liiketoiminnan osalta tulee peruutus tehdä erikseen, eli jos olet sekä sähkö-, lämpö- että vesiasiakkaamme, tulee peruutus teknisistä syistä tehdä kaikista nettiosoitteista erikseen.

Palvelun peruuttamisen jälkeen tiedot päivittyvät järjestelmäämme muutaman päivän kuluessa.