Tilaa häiriötiedotteet

Äänekosken Energian häiriötiedotejärjestelmän avulla saat tiedon omien sähköverkon katkoista ja häiriöistä nopeasti suoraan matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi.

Järjestelmä koostuu kahdesta osasta, internetissä toimivasta karttanäytöstä sekä tekstiviesti- ja sähköpostipalvelusta. Kartalla näkyvät sillä hetkellä voimassa olevat vika- ja työkeskeytykset. Karttanäytölle on linkki myös kotisivuillamme.

Katso häiriötiedotekartta

Pienjänniteverkon keskeytyksistä ei saa tietoa järjestelmän kautta.

Tilaa häiriöilmoitukset tekstiviestillä tai sähköpostiisi

Tekstiviestipalvelun voit kytkeä päälle maksuttoman tekstiviesti-ilmoituspalvelun lähettämällä seuraavanlaisen tekstiviestin numeroon 18200:

ASE AVAA <toimituskohde> <asiakasnumero>
esim. ASE AVAA 12345678001 1234

Toimituskohde- ja asiakasnumerot löydät sähkölaskustasi.

Voit kytkeä tekstiviesti- ja sähköposti-ilmoitukset päälle myös Asiakas Online -verkkoasiointipalvelussamme osoitteessa.

Kytke palvelu päälle Asiakas Onlinessa

Saat viestin puhelimeesi tai sähköpostiisi noin kymmenen minuutin kuluessa keskeytyksen alkamisesta. Alle viisi minuuttia kestäneistä keskeytyksistä emme lähetä häiriöviestejä. Viesti keskeytyksen päättymisestä lähtee 17-20 minuutin kuluttua sähkökatkon päättymisestä. Myös korjausaika-arvio voidaan lähettää viestillä.

Valitse viestien lähetysaika

Tiedotteiden lähettämisessä on kaksi vaihtoehtoa:

1) Aina – Tiedotteet välitetään sinulle välittömästi kellonajasta riippumatta

2) Päivisin – Tiedotteet välitetään vain välillä klo 6-23, jolloin saat yöaikaan saapuneet tiedotteet vasta aamulla, kun päiväaika alkaa.

Voit hallinnoida viesteihin liittyviä asetuksia itse koska tahansa Asiakas Online -palvelun kautta.

Pysäytä tai keskeytä häiriötiedotteet

Voit pysäyttää viestien vastaanottamisen lähettämällä viestin ASE KESKEYTÄ numeroon 18200. Viestin vastaanottamisen voi käynnistää uudellen lähettämällä viestin ASE JATKA samaan numeroon.

Voit keskeyttää häiriöviestien vastaanottamisen myös Asiakas Online -palvelun kautta.