Sähkön myynti

Äänekosken Energia tarjoaa sähkötuotteita sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Myymme toistaiseksi sähköä vain Äänekosken alueelle.

SÄHKÖN MYYNTI

Tarjoamme sähkötuotteita sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille Äänekosken alueella.

Kuluttaja-asiakkaille vaihtoehtoina ovat määräaikainen, alkuperätaattu Maalaisjärkisähkö® tai  Pörssisähkö. Halutessasi voit myös solmia toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen.

Maalaisjärkisähkö

Maalaisjärkisähkö on valintasi, jos arvostat sähkössä ilmastoystävällisyyttä ja edullisuutta.

Äänekosken Energian Maalaisjärkisähkö tuotetaan päästöttömästi eri lähteistä, pääasiassa vesivoimalla. Olemme panostaneet pitkäjänteisesti muuhunkin päästöttömään energiantuotantoon, kuten tuulivoimaan ja ydinvoimaan.

Koska olemme sähkönhankinnassa lähes omavaraisia, pystymme myymään sähköä asiakkaillemme aina huokeasti, kilpailukykyiseen hintaan.

Voit valita, minkälaisen sopimuksen haluat:

  • Yleissähkö on aina saman hintaista
  • Aikasähkön hinta vaihtelee vuorokauden ajan mukaan
  • Kausisähkön hinta vaihtelee vuodenaikojen mukaan

Maalaisjärkisähkö-sopimuksen voi solmia määräaikaisena.

Mitä Maalaisjärkisähkö maksaa? Tutustu täällä Maalaisjärkisähkö-sopimusten hinnoitteluun ja solmi Maalaisjärkisähkö-sopimus!

Pörssisähkö

Jos olet kiinnostunut seuraamaan sähkön hintatasoa ja sen vaihteluita ja pystyt vaikuttamaan oman sähkönkulutuksesi ajankohtaan, sinulle hyvä vaihtoehto voi olla Pörssisähkö. Pörssisähkö-sopimuksen hinta muodostuu energiamaksusta, marginaalista ja perusmaksusta. Laskusi muodostuu tunneittain toteutuneen pörssihinnan ja sähkönkäyttösi perusteella.

Lue lisää Pörssisähkö-sopimuksista ja tee Pörssisähkö-sopimus täällä.

Yrityssähkö

Yritysasiakkaille tarjoamme määräaikaisia, toistaiseksi voimassa olevia sekä pörssisähkösopimuksia. Yrityksiä pyydetään ottamaan yhteyttä suoraan numeroon 020 632 3800 tai sähköpostitse osoitteella info@aane-energia.fi.