Energia Online

Tervetuloa Energia Onlinen sivulle!

Energia Online -palvelussa pääset seuraamaan kulutus-, laskutus- ja sopimustietojasi sinulle parhaiten sopivaan aikaan.

Energia Online -palveluun pääset tästä:
https://aanekoskenenergia.ecoreaction.fi/login.html

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset luomaan itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan vahvan tunnistautumisen kautta. Pääset seuraamaan kaikkien omaan henkilötunnukseesi liitettyjen asiakasnumeroiden tietoja samalla kertaa. Yritysasiakkaita pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluatte linkittää yrityksen tietoja henkilökohtaiseen tunnukseenne.

Uloskirjautuminen tapahtuu ’Sulje kulutusraportointi’ -painikkeella.

Kulutustietojen seuranta

Oikeasta yläkulmasta voit vaihtaa tarkasteltavaa kohdetta käyttöpaikkatunnusta klikkaamalla, mikäli sinulla on sopimuksia useille käyttöpaikoille. Valikot ovat hieman erilaisia riippuen tarkastelemasi käyttöpaikan tyypistä.

Palvelusta löydät esimerkiksi sähkön ja kaukolämmön kulutustietojasi tuntitasolla ja voit myös ladata tietoja pdf- tai csv-muodossa.

Voit myös tehdä kalenterimerkintöjä kulutukseen vaikuttavista asioista tai lisätä palveluun käyttöpaikastasi tarkempia tietoja, jolloin voit verrata omaa kulutustasi vertailuryhmään.

Lasku- ja sopimustiedot

Palvelusta löydät myös sopimustietosi sekä linkit uuden sopimuksen ja muuttoilmoituksen tekemiseksi.

Pääset lisäksi katselemaan laskutietojasi ja näet esimerkiksi avoimien laskujen tilanteen. Laskujen maksutietojen päivittymisessä voi olla muutaman päivän viive.