Energia Online

Tervetuloa uudistuvan Energia Onlinen sivulle!

Vanhan Online-palvelun tunnukset eivät enää ole käytössä.

Uuteen Energia Online -palveluun pääset tästä:
https://aanekoskenenergia.ecoreaction.fi/login.html

Käyttäjätunnuksena toimii jatkossa asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumisella salasanana minkä tahansa sopimuskohteesi käyttöpaikkatunnus. Nämä tiedot voit tarkistaa esimerkiksi uusimmalta laskultasi.

Muista vaihtaa salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä, tämä onnistuu valikosta löytyvästä kohdasta ’Vaihda salasana’.

Mikäli sinulla on useita asiakasnumeroita, eri asiakasnumeroiden tietojen tarkastelu vaatii erillisen kirjautumisen. Asiakasnumeroita on myös mahdollista linkittää toisiinsa, jolloin kaikki tiedot löytyvät yhdellä kirjautumisella. Olethan meihin yhteydessä, mikäli haluat linkittää asiakasnumeroitasi.

Uloskirjautuminen tapahtuu ’Sulje kulutusraportointi’ -painikkeella.

Kulutustietojen seuranta

Oikeasta yläkulmasta voit vaihtaa tarkasteltavaa kohdetta käyttöpaikkatunnusta klikkaamalla, mikäli sinulla on sopimuksia useille käyttöpaikoille. Valikot ovat hieman erilaisia riippuen tarkastelemasi käyttöpaikan tyypistä.

Palvelusta löydät esimerkiksi sähkön ja kaukolämmön kulutustietojasi tuntitasolla ja voit myös ladata tietoja pdf- tai csv-muodossa.

Voit myös tehdä kalenterimerkintöjä kulutukseen vaikuttavista asioista tai lisätä palveluun käyttöpaikastasi tarkempia tietoja, jolloin voit verrata omaa kulutustasi vertailuryhmään.

Lasku- ja sopimustiedot

Palvelusta löydät myös sopimustietosi sekä linkit uuden sopimuksen ja muuttoilmoituksen tekemiseksi.

Pääset lisäksi katselemaan laskutietojasi ja näet esimerkiksi avoimien laskujen tilanteen. Laskujen maksutietojen päivittymisessä voi olla muutaman päivän viive.