Putkirikko Sumiaisissa 18.11.2020 klo 13:30 alkaen

Häiriötiedote

PÄIVITYS klo 21:21:

Putkirikko on saatu korjattua ja lopuille kiinteistöille on saatu kytkettyä vedet takaisin päälle. Koko Sumiaisten verkostoalueella paineet ja virtaamat ovat normalisoituneet.

Verkostoalueella on päällä suojaklooraus. Tästä on julkaistu erillinen tiedote.

Vedenkäyttäjien on lisäksi huomioitava, että vedenjakelun alkaessa uudelleen verkostosta saattaa tulla jonkin aikaa epätavallisen väristä vettä (samea tai ruskea), mihin vedenkäyttäjiä pyydetään ystävällisesti varautumaan. Samea tai ruskea vesi ei ole terveydelle vaarallista, ongelma poistuu vettä juoksutettaessa.

PÄIVITYS klo 15:18:

Putkirikko on saatu sulutettua Otontie-Roopentie alueelle. Kyseisellä alueella on vesikatko putken korjauksen ajan. Arvioitu vesikatkon kestoaika on noin 3 tuntia. Muilla alueilla vedenpaine verkostossa on normalisoitunut. Vedenkäyttäjien on huomioitava kuitenkin, että vedenjakelun alkaessa uudelleen verkostosta saattaa tulla jonkin aikaa epätavallisen väristä vettä (samea tai ruskea), mihin vedenkäyttäjiä pyydetään ystävällisesti varautumaan. Samea tai ruskea vesi ei ole terveydelle vaarallista, ongelma poistuu vettä juoksutettaessa.

AIEMPI HÄIRIÖTIEDOTE klo 13:45:

Kaivinkone on katkaissut Sumiaisten keskustan kevyen liikenteen väylän työmaalla vesijohtorunkoputken. Putkirikko aiheuttaa alueella alentunutta vedenpainetta ja korjaustyöt voivat aiheuttaa vesikatkon Sumiaisten alueella. Vesikatkon pituudesta ei ole vielä tietoa.

Töiden aikana seuraavien alueiden vedenjakelu keskeytyy: Sumiainen.

Töiden aikana seuraavien alueiden vedenjakelu voi häiriytyä: Sumiainen-Vihijärvi.

Työn aikana myös muilla lähialueilla voi ilmentyä vedenvähyyttä tai vedenjakelun häiriöitä.

Vedenjakelun alkaessa uudelleen verkostosta saattaa tulla jonkin aikaa epätavallisen väristä vettä (samea tai ruskea), mihin vedenkäyttäjiä pyydetään ystävällisesti varautumaan. Samea tai ruskea vesi ei ole terveydelle vaarallista, ongelma poistuu vettä juoksutettaessa.

Lisätietoa:
Atte Myllylä
040 7201401

Työajan ulkopuolella vesihuollon päivystys
0400 344 190

Julkaistu: 18.11.2020 klo 13:50
Päivitetty: 23.11.2020 klo 18:40

Näytä sijainti kartalla