Pörssisähkö

Sopimuksen hinta määräytyy sähkön markkinahinnan perusteella. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Jos seuraat sähkömarkkinahintaa ja ohjailet kulutustottumuksiasi on pörssisähkö sinulle hyvä tuote.

Tietoa pörssisähkösopimuksesta

Pörssisähkö-sopimuksen hinta muodostuu energiamaksusta ja perusmaksusta. Laskusi muodostuu tunneittain toteutuneen pörssihinnan ja sähkönkäyttösi perusteella.

Laskusta näet kuukauden toteutuneen keskihinnan. Keskihinta saadaan, kun painotetaan kuukauden jokaisen tunnin hinta kyseisen tunnin energiankäytöllä.

  • Toistaiseksi voimassaoleva sopimus
  • Sähköpörssin tunneittainen spot-hinta + marginaali 0,25 snt/kWh
  • Perusmaksu 3,8 €/kk • Hinnat sis. alv 24 %

Pörssihintasähkö-tuotteen energiahinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool Spot) ilmoittaman Suomen hinta-alueen hinnasta siten, että tuntihintaan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero ja marginaali.

Pörssisähkö-sopimus reagoi hintamuutoksiin välittömästi, muissa tuotteissa se tapahtuu viiveellä. Hyödyt hinnan laskuista, mutta myös hinnan nousun riski on hyvä tiedostaa.

Käyttöpaikassa tulee sähkö mitata ja rekisteröidä tunneittain.

Yritysasiakkaille tarjoamme myös määräaikaisia sopimuksia. Yrityksiä pyydetään ottamaan yhteyttä suoraan numeroon 020 632 3800 tai sähköpostitse osoitteella info@aane-energia.fi.

Tee pörssisähkösopimus

Äänekosken Energian sähkösopimuksen pörssisähköstä teet vaivattomimmin alla olevalla verkkolomakkeella. Huomaathan, että tarvitsemme myös henkilötunnuksesi sopimuksen solmimista varten. Tietosuojasyistä emme pyydä asiakkaita täyttämään sensitiivisiä tietoja lomakkeelle, täytäthän siis yhteystietosi huolellisesti, että voimme olla sinuun yhteydessä tietojen täydentämistä varten.

Äänekosken Energia Oy pidättää oikeuden vaatia asiakkaalta vakuutta, mikäli asiakkaalla on maksuhäiriöitä tai luottokelpoisuudessa ilmenee puutteita.

Seuraa helposti pörssisähkön hintoja!

Fingrid on luonut käyttäjille ilmaisen sovelluksen pörssisähkön hinnoista, joka on mahdollista ladata kätevästi iPhonelle, Androidille ja myös Windows Phonelle.

Lue lisää Fingrid:n sivuilta.